Салата с аспержи и поширано яйце
Лора и Стоян
400 г френско козе сирене (прясно, меко) 300 мл студено пресован зехтин 2–3 филийки хляб 4 стръка мащерка 1 стрък розмарин | за салатата: 80 г бейби спанак 80 г рукола 1/2 зелена салата 40 г сушени череши 30 г филирани бадеми 2 с. л. бял винен оцет 1 ч. л. дижонска горчица сол на вкус |
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...