Анна Ценова

Anny
Име: Анна Ценова
ТИТЛА: Чирак
52 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Аз пък сложих 400 гр. обелена и почистена тиква!
Страхотно!
3
05.02.2016
под рецепта Агнеса
Агнесата я правим от десетилетия в моето семейство без да слагаме във фурната с глазурата да се изсушава. А след като намажем глазурата я оставяме в хладилник за една нощ да се засуши. Но сега така го правя като Вас! Любим десерт!
4
28.01.2016
под рецепта Огретен от чушки
Още довечера ще го пробвам! :)
5
28.01.2016
под рецепта Доматена крем супа
Страхотна супа, правя си я редовно за мен и за семейството ми-с доматите от градината на баба ми ! :)
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



Karina Dimova се регистрира в сайта.
Mario Markov се регистрира в сайта.
Abi Abi се регистрира в сайта.
Elka Koycheva се регистрира в сайта.
bisttra коментира рецептата Пай с пилешко месо
Генчо се регистрира в сайта.
Stefan Georgiev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта