М.Маринова

Потребител от 29.12.2014
М.Маринова
Име: М.Маринова
ТИТЛА: Чирак
108 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
02.01.2015
Сега ще Ви разкажа историята на моята питка! Тъй като в детската стая тате сложи подово отопление,сложихме там питката да втасва под леглото (скрита от малкия ми брат) и я сложихме да се пече след известно време. Когато погледнахме с мама в фурната мама щеше да припадне! Питката не стига,че се печеше но излизаше от тавата!!! Оставихме я все пак да се пече. Когато я извадихме беше много пухкава и дори на конци! Ако ударя човек с питките на леля и кака съм сигурна,че ще го препарирам толкова твърди се бяха получили а нашата най-хубава! Няма значение ние да сме живи и здрави другото не е важно! Чаооо!!! :)
2
30.12.2014
Невероятно вкусни са.Аз лично промених формата и шоколада.Формата направих като звездички, а шоколада:аз използвах горчивосладък шоколад, т.е. своге екстра какао.Опитаите и вие така.
3
30.12.2014
Получиха ми се страхотни,много вкусни и .... дори не мога да опиша колко хубави ми се получиха.Страхотна рецепта бравооо
4
30.12.2014
под рецепта Лесни мъфини
Може ли да не се слагат бананите, ако не обичаме да ги ядем? Аз не ги обичам та затова питам. И може ли да ги заменим с още шоколад или някакъв друг плод? Благодаря предварително за обърнатото внимание! :) :)
за 1 рецепти
Моите Рецепти:
2
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: