Тарт татен с манго
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2015 Страхотно се допълват вкусовете, кисело, сладко и плътността на ореховата ядка! Вкусно!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 С обикновен (млечен) шоколад ги наптавихме и с ром вместо портокалов ликьор - перфектни!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2014 Получиха ми се страхотни,много вкусни и .... дори не мога да опиша колко хубави ми се получиха.Страхотна рецепта бравооо
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.12.2014 ок
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2015 Страхотни са!
Преди няколко дни ги приготвих и всички хапнаха с удоволствие.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...