ГТ

Mako
Име: ГТ
ТИТЛА: Чирак
0 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Много сте ми симпатични, но този път с новозеландските миди експеримента се получи малко аматьорска работа. Не че не става за ядене (нали все пак не е прегорено), но е малко подигравка с този първокласен продукт (новозеланските миди Green Lipped Mussels). Получи се "парагвайски миш-маш с хайвер,трюфели и овнешко". Много вкусове за нищо и тази медуза от меките хлебчета? За да се насладите на мидите без да убивате вкуса им е необходим само лек сос . Сервират се с черупките и препечен хляб отстрани. "Връзва" се страхотно с новозеланското винo "Oyster Bay"- Sauvignon Blank. Обикновено не се сервират като основно ястие. Иначе сте най-доброто теливзионно предаване в царството. Рецептите Ви са представени отлично и дори този който не е бил в часа по готвене и той ще "забърка манджата". Е, сакатлъци стават от време на време, но това да не ви стряска. Shit happens,"случва се и в най добрите семейства". Смело напред!
Опитай с кашкавал или друго жълто сирене подобно на кашкавала. Няма причини да не стане. Абе ако не ги изориш- все стават за ядене. Загуба няма.
РЕЦЕПТАТА РАБОТИ. Отиде малко повече брашно, но е известно - еднакво брашно не съществува. Ако мажете тигана с четка - внимавайте, защото може да се разтопи или изгори! Освен ако не е от тефлон. Най-добре е да се пръсне със спрей с олио. Гледам предаването с удоволствие (когато мога) и симпатягите, които знаят за какво става въпрос.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

Gospodespasitel се регистрира в сайта.
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: