Австралийска пита
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2024 От много години правя парено тесто с настърган в него някакъв тип кашкавал за закуска, противно на очакванията, се прави много бързо и винаги става добре. Изпробвах и тези, много са вкусни. Тънкостите за мен са да се изпекат добре, до загар, ако ги извадите бледи на цвят, спадат. Втората е да не съдържат влажно сирене, ако ще са „по нашенски“, да е с по-сух фино настърган кашкавал. И когато бързате, могат да се оформят и с обикновена лъжица, топвате я във вода или масло всеки път, също могат да се пипат отгоре с влажна ръка, ако трябва да се дооформи, например да се натисне връхчето.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2019 Много вкусно!!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2016 И аз ги направих с обикновено сирене. Много са въздушни и леки. Свършват за нула време.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2016 Ето и снимка:
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2016 Аз също използвах пармезан. Получиха се хубави!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...