Лесни брускети с топено сирене

Дата: 31.08.2015
Източник: наталия кирева
ТИТЛА: Чирак
Лесни брускети с топено сирене
 
Необходими продукти:
1 франзела (или кръгли питки)
3 скилидки чесън
зехтин
200 г сирене „Камамбер“ (или друго ароматно топено сирен
розмарин (за поръсване)
 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете франзелата на филийки или разполовете питките.
2
Натъркайте ги със зехтин и чесън.
3
Върху всяка филийка сложете парченце камамбер и поръсете с розмарин.
4
Запечете брускетите и ги поднесете топли.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта