Печени филийки с патладжани и сос „Маринара“
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2016 Видът й лъже, невероятно вкусна е, изпива бутилка вино. Добре е да се намаже тавата с мазнина преди да се постави хляба там, защото при мен се получи доста неприятна ситуация при отлепването. Трябва да се внимава с количеството на лука, аз сложих две големи глави - мисля, че бяха съвсем достатъчни. Този вариант даже повече ми харесва от френската лучена супа, на която толкова много прилича.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...