Лучена шарлота
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2016 Марияна, нашите също не станаха твърди. Следващият път може да намажеш хартията с олио, за да се отлепят по-лесно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2016 На вкус станаха страхотни, но ми се получиха меки и трудно ги отлепих от хартията за печене..... незнам защо
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...