Печени филийки с патладжани и сос „Маринара“
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.10.2016 Видът й лъже, невероятно вкусна е, изпива бутилка вино. Добре е да се намаже тавата с мазнина преди да се постави хляба там, защото при мен се получи доста неприятна ситуация при отлепването. Трябва да се внимава с количеството на лука, аз сложих две големи глави - мисля, че бяха съвсем достатъчни. Този вариант даже повече ми харесва от френската лучена супа, на която толкова много прилича.
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...