Специалитет "Маг Жиров"

Дата: 28.04.2007
Източник: Бон Апети
Специалитет
 
Необходими продукти:
1 бр. пилешки гърди
галета за овалване
олио за пържене
копър, черен пипер и сол на вкус
1 с. л. нарязани маслини
2 парченца топено сирене (30 г)
3 сварени картофа
1 ч. л. каперси
3 яйца
лимон и кромид лук за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Специалитет Гърдите се разрязват през средата и леко се изтъняват.
2
Специалитет След това се овкусяват със сол и черен пипер.
3
Специалитет Отгоре се намазват с топеното сирене.
4
Специалитет Върху сиренето се разпределят нарязани маслини, копър и каперси.
5
Специалитет Месото се прегъва на две.
6
Специалитет Потапя се в разбитите яйца и хубаво се овалва в галета.
7
Специалитет Панираните пилешки гърди се пържат в нагорещеното олио от двете страни до златисто.
8
Специалитет Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се сотират, като леко се посоляват.
9
Специалитет Ястието се поднася с гарнитура от сотирани картофи и с украса от лимонови резени и кромид.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


127 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта