Картофи с праз и бекон в гювече
Лора и Стоян
3 скумрии сокът от 1 лайм сокът от 1 лимон 1 ч. л. сол 1 ч. л. захар 1 ч. л. настърган джинджифил 3-4 с. л. олио 4-5 с. л. соев сос 4-5 стръка магданоз 1/2 зелена чушка 1 скилидка чесън 3 бр. авокадо черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2015 доооооооооооооооооообре
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...