Специалитет "Маг Жиров"

Гост: Венцислав Жиров – Маг Жиров
Източник: Бон Апети
Дата: 28.04.2007
Специалитет
 
Необходими продукти:
1 бр. пилешки гърди
галета за овалване
олио за пържене
копър, черен пипер и сол на вкус
1 с. л. нарязани маслини
2 парченца топено сирене (30 г)
3 сварени картофа
1 ч. л. каперси
3 яйца
лимон и кромид лук за украса


Начин на приготвяне:
1
Специалитет
Гърдите се разрязват през средата и леко се изтъняват.
2
Специалитет
След това се овкусяват със сол и черен пипер.
3
Специалитет
Отгоре се намазват с топеното сирене.
4
Специалитет
Върху сиренето се разпределят нарязани маслини, копър и каперси.
5
Специалитет
Месото се прегъва на две.
6
Специалитет
Потапя се в разбитите яйца и хубаво се овалва в галета.
7
Специалитет
Панираните пилешки гърди се пържат в нагорещеното олио от двете страни до златисто.
8
Специалитет
Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се сотират, като леко се посоляват.
9
Специалитет
Ястието се поднася с гарнитура от сотирани картофи и с украса от лимонови резени и кромид.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liya се регистрира в сайта.
sisi_ml коментира рецептата Бърз тутманик без втасване
Йорданова се регистрира в сайта.
Константина Христова се регистрира в сайта.
Denitsa Petrova се регистрира в сайта.
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: