Ципура "Карточо"

Дата: 14.07.2007
Източник: Бон Апети
Ципура
 
Необходими продукти:
2 ципури
5-6 скилидки чесън
7-8 стръка магданоз
3 сварени картофа
1 ч. л. риган
2 ч. л. каперси
4 с. л. зехтин
8 стръка магданоз
1 домат
4 скилидки чесън
8 маслини
1 к. ч. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Ципура Ципурите се почистват и се поставят върху лист алуминиево фолио.
2
Ципура Във всяка риба се слагат по 2 скилидки чесън и няколко стръка магданоз.
3
Ципура Маслините се обезкостяват и се нарязват на малки парчета. Останалият магданоз се наситнява.
4
Ципура Ципурите се поръсват с каперси и с наситнени маслини и се поливат със зехтин.
5
Ципура Отгоре се разпределя нарязаният на кубчета домат.
6
Ципура Накрая се поръсва със сол, риган и наситнен магданоз.
7
Ципура Ципурите се завиват във фолиото, така че да остане въздух.
8
Ципура Пекат се около 20 минути в предварително загрята до температура 180 градуса фурна. Когато са готови, се изваждат от пакетчетата.
9
Ципура Чесънът и наситненият магданоз отлежават в зехтина 30 минути. Рибата се гарнира с нарязаните на четвъртинки картофи, които се поливат с ароматната смес.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


439 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта