Зеленчуков обяд за деца над 6-месечна възраст
Лора и Стоян
500 г филе от бяла риба 1 щипка чили 1 ч. л. горчица 1 с. л. мед 2 с. л. соев сос 3 с. л. кетчуп перата от 1 стрък пресен лук 1 с. л. бяло вино "Порто" 1 белтък 1 морков 1 зелена чушка 1 глава пресен лук 20 г пшенично нишесте 20 г пресен джинджифил лют пипер, захар и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...