Пълнена зелка
Лора и Стоян
1 лаврак 2-3 щипки накълцан копър 1-2 скилидки чесън 10 мл бял балсамов оцет 30 мл зехтин сух микс за барбекю на вкус 1-2 щипки чубрица 2-3 с. л. соев сос зехтин за пържене готов зеленчуков микс (броколи, моркови и брюкселско зел 1/2 лук 1/2 чушка 1/2 тиквичка 1/2 патладжан 1 щипка захар |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...