Подлучен орехов сос

Българска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 04.08.2007
Подлучен орехов сос
 
Необходими продукти:
1 глава чесън
2 филии бял хляб
2 ч. ч. едро смлени орехи
1 ч. ч. олио


Начин на приготвяне:
1
Подлучен орехов сос
Хлябът се накисва във вода, след което се отцежда и се надробява.
2
Подлучен орехов сос 2
Чесънът се нарязва наситно и се смесва с хляба.
3
Подлучен орехов сос 3
Прибавят се едро смлените орехови ядки.
4
Подлучен орехов сос 4
Посолява се и на тънка струя се налива олиото, като се бърка.
5
Подлучен орехов сос 5
Ако стане по-гъста, сместа се разрежда с малко вода.
6
Подлучен орехов сос 6
Сосът е идеално допълнение към всяка порция пържена риба.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liya се регистрира в сайта.
sisi_ml коментира рецептата Бърз тутманик без втасване
Йорданова се регистрира в сайта.
Константина Христова се регистрира в сайта.
Denitsa Petrova се регистрира в сайта.
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: