Забальоне

Гост: Джузепе Силано, италиански майстор-готвач
Източник: Бон Апети
Дата: 24.08.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 яйца
1 в. ч. пенливо вино "Мускат"
4 с. л. захар
2 с. л. балсамов оцет с вишни (диджестив)


Начин на приготвяне:
1
Забальоне
Жълтъците на яйцата се отделят и се разбиват със захарта.
2
Забальоне 2
След това се налива виното.
3
Забальоне 3
Добавя се балсамовият оцет.
4
Забальоне 4
Сместа се бърка на водна баня, докато се уплътни (около 10 минути).
5
Забальоне 5
Докато е топъл, кремът се сипва в подходящи чаши, гарнира се с домашни бисквити и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


134 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: