Забальоне

Дата: 24.08.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 яйца
1 в. ч. пенливо вино "Мускат"
4 с. л. захар
2 с. л. балсамов оцет с вишни (диджестив)
 

Начин на приготвяне:
1
ЗабальонеЖълтъците на яйцата се отделят и се разбиват със захарта.
2
Забальоне 2След това се налива виното.
3
Забальоне 3Добавя се балсамовият оцет.
4
Забальоне 4Сместа се бърка на водна баня, докато се уплътни (около 10 минути).
5
Забальоне 5Докато е топъл, кремът се сипва в подходящи чаши, гарнира се с домашни бисквити и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Violeta Nikolova се регистрира в сайта.
Tanya Chakarova коментира рецептата Печени пилешки крилца
Радост се регистрира в сайта.
Preslava Makedonska се регистрира в сайта.
Радостина Христова се регистрира в сайта.
Снежана Тодорова се регистрира в сайта.
Valq Vasileva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта