Варена мусака

Дата: 25.06.2008
Източник: Бон Апети
Варена мусака
 
Необходими продукти:
150 г телешко месо
2 тиквички
1 домат
1/2 глава лук
2-3 с. л. ориз
2-3 стръка магданоз
2-3 стръка копър
1 с. л. зехтин
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
Варена мусакаМесото се нарязва на кубчета и се смила в блендер заедно с лука.
2
Варена мусака 2
Сварява се със зехтин и вода в тенджера под налягане за 15 минути.


3
Варена мусака 3Тиквичките се обелват и се нарязват на кубчета, а доматът се обелва и се нарязва наситно.
4
Варена мусака 4Добавят се към вече свареното месо заедно с ориза.
5
Варена мусака 5Поръсва се със сол и се сипват още три части вода. Вари се в тенджерата под налягане 5-6 минути. Преди поднасяне се добавят нарязаните наситно копър и магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта