Atanas Atanasov

Потребител от 22.06.2014
Atanas Atanasov
Име: Atanas Atanasov
ТИТЛА: Чирак
65 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
22.06.2014
под рецепта Леща яхния
За хора като мен, които не обичат запръжките, тази рецепта е много добра. Аз лично я приготвих, като загрях олиото и веднага след, като отстраних съда от огъня добавих нарязаните лук, чесън и моркови, разбърках и изчаках докато олиото се оцвети в оранжево. Идеята тук е просто да се даде шанс на ароматните масла, които продуктите съдържат да се разтворят в олиото, без да бъдат прегрявани или прегаряни. Тогава добавих вода и ги оставих да се задушат за 3 мин. И т.н. по рецептата. Това го правят всеки път и на всяка рецепта когато се налага запържване. Бон апети.
2
22.06.2014
под рецепта Леща яхния
Невероятно, тъкмо я сготвих и я опитах въпреки, че беше без целина, стана перфектна, просто нямам думи.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



366 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта