Ризото със зеленчуци
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2021 Не го докарах като сръбският.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2020 Вкусно
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2018 Незнам за вас но аз по вкусно нещо не бях,ял
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2017 Ясно е, че тази рецепта има множество модификации. Ще опиша предпочитаната от мен. Бобът сварявам по описания в по-долния ми коментар начин. Отделно сварявам под налягане в малко вода пушени кокали, било то ребра или рагу. Обезкостявам оскъдното месо и запазвам бульона. В запръжката освен лук, слагам и 4 стръка селъри, обелени и нарязани на ситно (или малка глава целина). В глинен съд сглобявам всички съставки, като наливам запазения булон от костите (той е достатъчно солен и не е необходимо изобщо добавяне на сол), но пък прибавя аромата на пушено месо и една шепа джоджен. Уверявам ви, получава се доста вкусно.
Накрая да демонстрирам приготвеното ястие.)))))
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2017 Не ми хареса за съжаление. Получи се безвкусно.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...