Ризото със зеленчуци
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.12.2021 Не го докарах като сръбският.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2020 Вкусно
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2018 Незнам за вас но аз по вкусно нещо не бях,ял
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2017 Ясно е, че тази рецепта има множество модификации. Ще опиша предпочитаната от мен. Бобът сварявам по описания в по-долния ми коментар начин. Отделно сварявам под налягане в малко вода пушени кокали, било то ребра или рагу. Обезкостявам оскъдното месо и запазвам бульона. В запръжката освен лук, слагам и 4 стръка селъри, обелени и нарязани на ситно (или малка глава целина). В глинен съд сглобявам всички съставки, като наливам запазения булон от костите (той е достатъчно солен и не е необходимо изобщо добавяне на сол), но пък прибавя аромата на пушено месо и една шепа джоджен. Уверявам ви, получава се доста вкусно.
Накрая да демонстрирам приготвеното ястие.)))))
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2017 Не ми хареса за съжаление. Получи се безвкусно.
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...