Ябълков тарт
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 01.04.2018 Вместо в ром накиснах стафидите в уиски. Малко се препекоха , но станаха много вкусни :)
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 03.01.2017 Много ароматни-благодарности !
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Джунейт Шефкет, може да замениш рома с ароматен алкохол, като например бренди, порто, марсала или портокалов ликьор. Или може да накиснеш стафидите във вода с есенция ром - не е същото, но пак ще се получи.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2016 може ли идея за заместник на ром в този случай?
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2014 В рецептата замених бялото брашно със соево и използвах соево прясно мляко . Получиха се перфектни , ароматнии много се харесаха . Благодаря за рецептата!
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...