Барбекю ребърца "Мемфис"
Нашите кулинари
        
        




| 4. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                ![]() 20.08.2017 Приготвих без лук, чесън и люто ... запържих чушката преди каймата , добавих малко червен пипер ... Само не разбрах този бульон кога се слага и го пропуснах ... Тестото има нужда от сол ; може да се удвои количеството на червения пипер ... Номазах с яйце и отгоре 
                 | 
| 3. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                11.02.2014 отлична рецепта.аз я направих със свинско и също се получи много добре 
                 | 
| 2. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                26.02.2014 С бакпулвер, но е добре да го оставите малко време настрана. 
                 | 
| 1. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                07.02.2014 В рецептата е отбелязано, че е нужен бакпулвер за тестото, а по надолу в обяснението \"докато го чакате да втаса\". С мая ли се прави тестото или с бакпулвер?! 
                 | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...