Агнешки чревца на фурна

Източник: Бон Апети
Дата: 24.02.2003
Агнешки чревца на фурна
 
Необходими продукти:
1 кг агнешки черва
30-50 г краве масло
1 ч. л. джоджен
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. босилек
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Агнешки чревца на фурна
Чревцата се измиват добре и се събират в сноп, чийто край се завързва със здрав канап. Снопът се разделя на три и се оплита плитка. Свободният край също се стяга с канап.
2
Агнешки чревца на фурна 2
Плитката се посолява, овкусява се с подправките и се намазва с масло. Поставя се в тава, до средата на която се налива вода, и се пече около 2 часа на умерена фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Анн се регистрира в сайта.
КрисиМ се регистрира в сайта.
T. T. коментира рецептата Мус от тиква с орехово тофе
AniIvanova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: