Ароматно свинско по залез слънце

Гост: Димитър Ковачев - Фънки
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Ароматно свинско по залез слънце
 
Необходими продукти:
1 кг свински котлети
1 в. ч. бяло вино
2 с. л. олио
2-3 ч. л. соев сос
1 ч. л. горчица
1 ч. л. чубрица
1/2 ч. л. чесън на прах
1/2 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Ароматно свинско по залез слънце
Горчицата, чубрицата, чесънът и соевият сос се смесват в купа.
2
Ароматно свинско по залез слънце 2
Добавят се виното, солта и олиото и сместа се разбърква.
3
Ароматно свинско по залез слънце 3
Котлетите се поставят между два листа найлоново фолио и се изтъняват с помощта на кухненски чук.
4
Ароматно свинско по залез слънце 4
Начуканото месо се потапя в маринатата и се оставя да престои няколко часа.
5
Ароматно свинско по залез слънце 5
Маринованите котлети се изпичат на скара или на оребрен тиган.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


132 ДУШИ ОНЛАЙН
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: