Мусака с агнешко
Лора и Стоян
1 небелен джолан 6 скилидки чесън 2 ч. л. риган 1 ч. л. червен пипер 3 зърна бахар 50 мл зехтин сок от 1/2 лимон 7-8 зърна розов пипер магданоз за поръсване 1/2 кубче пилешки бульон 2-3 с. л. доматено пюре 50 г глава целина 1 кг млади картофи 1 стрък праз лук 1/2 в. ч. бяло вино |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2018 Не намерих пресни картофи и го направих със стари в гювеча и пак стана много вкусно.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...