Картофена яхния
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2019 Вкусно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2017 Тази рецепта стана едно от любимите ни предястия. Препоръчвам!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.07.2016 За пръв път готвя, а и честно казано за пръв път ям аспержи. Смятам, че си заслужава човек да опита.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...