Шишчета с праскови, халуми и люта чушка
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2017 Благодаря за чудната рецепта :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
08.09.2015 благодаря още днес ще я оритам
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2015 Виолета, джинджифилът няма аналог, с който може да се замени. В Азия джинджифилът е като чесънът при нас. Ако нямаш джинджифил под ръка, просто го пропусни. Нашият съвет е, ако искаш, да добавиш още чесън - чеснов патладжан ще се получи добре.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2015 а с какво може да се замени джинджифил
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.08.2015 страхотен вкус аз я направих на фурната ,избягвам да пържа ,
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...