Пастет от сьомга (риет)
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.08.2018 Много ми хареса, но за моя балкански вкус е твърде сладко. Следващия път ще го направя с 50 гр шоколад. Единственото отклонение от рецептата бе, че използвах бял пипер. Тайната съставка е супер :)
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2017 скептична съм, не бих пробвала.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...