Ризото “Миланезе”
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.02.2021 Комбинацията вода от перлени лукчета + вино подкисели ястието прекалено. Следващият път ще пропусна водата от консервата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2015 Прекрасна рецепта - правя я вече 3 ти път.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.11.2014 Рецептата е страхотна, а това, че е със сезонни заленчуци, които се намират пресни точно сега е чудесно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2014 Стана много вкусно, благодаря :)
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...