Ризото “Миланезе”
Лора и Стоян
![]() |
1 заек 300 г бекон 20 г краве масло 20 мл олио 2 ч. ч. бяло вино 2 стръка розмарин черен пипер на зъран на вкус сол и черен пипер на вкус | за пастата: 130 г краве масло 50 мл соев сос 4 стръка мащерка 2 скилидки чесън сол и черен пипер на вкус | за зеленчуците: 4 моркова 200 г перлени лукчета (от консерва) 200 г праз лук 2 корена пащърнак 200 г картофи 1 глава целина 1 глава чесън |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2021 Комбинацията вода от перлени лукчета + вино подкисели ястието прекалено. Следващият път ще пропусна водата от консервата.
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2015 Прекрасна рецепта - правя я вече 3 ти път.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.11.2014 Рецептата е страхотна, а това, че е със сезонни заленчуци, които се намират пресни точно сега е чудесно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2014 Стана много вкусно, благодаря :)
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...