Милфьой със смокини и рикота
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2017 Уникално вкусен десерт!
Много лесна за изпълнение рецепта с отличен резултат!
За крема използвам 500 г извара и 200 г крема сирене и се получава много добре!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 Много приятен чийзкейк, лек и прекрасен вкус. Като качество за сместа предпочитам да използвам Филаделфия крем сирене /от него има и ниско калорични варианти/ вместо с извара.
Направих следните модификации
-блатът го направих изцяло с овесени ядки и орехи, без брашно и яйце и без предварително печене и беше страхотна основа.
-към сместа за чийзкейка добавих настъргана кора от портокал и вкусът беше страхотен
-към шоколадовият топинг добавих половин лъжичка смляно кафе за по-наситен вкус
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2014 Изглежда като на витрина в сладкарски магазин!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.09.2013 Много хубава рецепта. :) Съдейки по това, че използваш обезмаслена извара, а не крема сирене и за блата - овесени ядки, сигурно си от моята партия: \"да се придържаме към по ниско калоричните десерти\" :) И аз приготвям моите чийзкейкове с колкото се може по-малко захар, диетични бисквити и към крема освен извара слагам цедено кисело мляко (нисък процент масленост)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...