Сиропирани бадемови кексчета
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2019 Страхотен е!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.08.2018 Няма как да е хляб щом има захар.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2017 Орехите изгарят след толкова време печене. По-добре ги сложете в сместа. Иначе стана добре.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2015 Аз добавих и боровинки. Много добре се получи! ММммм
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2015 Замених пудрата захар с кристална и пропуснах кокосовото мляко, но отново се получи чудесно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...