Картофена салата с яйца и цвекло
Лора и Стоян
400 г пилешки гърди 100 г ягоди 100 г рукола 50 г синьо сирене 30 г печени бадеми 1 зелена салата 1 глава червен лук 1 с. л. зехтин сол на вкус | за дресинга: 2 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 2 с. л. ягодов оцет 1 с. л. мед сол и черен пипер на вкус |
1 | ![]() | Медът се разбива с ягодовия оцет и зехтина. |
2 | ![]() | Овкусява се със сол и черен пипер. |
3 | ![]() | Месото се намазва със зехтин и се посолява. Пече се на грил тиган до готовност. |
4 | ![]() | След това се реже натънко. |
5 | ![]() | Зелената салата се накъсва и се смесва с руколата и нарязания на полумесеци лук. |
6 | ![]() | Овкусява се с дресинга. |
7 | ![]() | Сервира се с накълцани бадеми, нарязани на четвъртинки ягоди, натрошено сирене и пилешко месо. |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2016 Направо обрах овациите. Хареса се много дори на мъжа ми, който по принцип си е традиционалист-
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...