Лимонови палачинки с шоколад
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2020 Вкусно
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2018 Хареса на мен и моите гости!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 Аз срещнах малко трудности при печенето, защото след като го пекох даже повече от 10 мин. със солта, като я махнах дъното се надигаше на места. Иначе е много приятен десерт и бързо се изяде :)
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2017 Маноела, според нас не е необходимо, но щом искаш, може да сложиш 1 ч. л. (5 г).
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2017 Имам един въпрос. Понеже кремът ми не успява да стегне достатъчно и парчетата ми се разпадат като ги разрежа, колко грама желатин е подходящо да добавя към крема?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...