Марина Георгиева

Потребител от 03.07.2015
Марина Георгиева
Име: Марина Георгиева
ТИТЛА: Помощник готвач
1052 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
12.08.2020
Тортата е много ефектна, но брашното 600 г и при мен дойде в повече. Сместта беше много суха и за да стане на тесто като за кекс добавих малко прясно мляко. Това голямо количество се отрази и на височината на тортата, стърчеше над стандартна форма с падащо дъно. По мое лично мнение захарта също е много, особено в блата с боровинковото сладко. Аз я намалих, а в крема я замених със около 100 г мед, защото трябваше да се балансира вкуса на сладките блатове.
2
09.08.2020
Аз изпекох патладжаните на грил, за да е по-лека лазанята. Много е вкусна, със сигурност отива в графа "Любими рецепти".
Какъв размер е тавата?
4
08.06.2020
На мен ми се получи почти двойно количество. Трябва ли полентата да бъде по-фина, поне така ми изглежда на видеото?
5
02.06.2020
под рецепта Пица от тиквички
Е аз сложих и фино саламче :)
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



248 ДУШИ ОНЛАЙН
Гери коментира рецептата Супа от кестени
Илияна Величкова коментира рецептата Тиан с моцарела
Илияна Величкова се регистрира в сайта.
MuritoBG коментира рецептата Фокача с маслини и лук
В. Ник. се регистрира в сайта.
Гери коментира рецептата Тарт с червена леща и чушки
Radoslava.Mihaylova коментира рецептата Пиле по флорентински
Teodor Ognianov се регистрира в сайта.
Кръстьо се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Ягодово смути
SuperMag коментира рецептата Смути с ягоди и чиа
SuperMag коментира рецептата Пепероната
SuperMag коментира рецептата Конфитюр от кайсии и малини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта