Домашен течен шоколад с лешници
Лора и Стоян
![]() |
1 пакет бисквити „Закуска” (300 г) 125 г краве масло 250 мл прясно мляко 50 г натурално какао 60 г стафиди 50 мл ром 1 буркан сладко от зелени смокини (цели) 100 г печени лешници (без сол) 1 пакетче ванилова захар (10 г) какао за поръсване сладкарска сметана за поднасянето |
25. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2017 Правя я за всеки инцидентен РД
Експериментирам винаги със сладкото.
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Привет, посочените в рецептата пропорции са верни. Коректното количество прясно мляко е 250 мл.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
03.03.2016 Не трябва ли малко повече мляко? С 250 мл нямаше как да покрия бисквитите и сложих допълнително. Аз ли бъркам?
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2014 чудесно
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2014 Страхотна рецепта. Разнообразих я малко, като вместо торта оформих малки бонбони- топчета
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...