Домашен течен шоколад с лешници
Лора и Стоян
27. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2021 И аз направих като номер 26. Вместо какао сложих един шоколад 70%.
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2021 Прекрасна рецепта за хора, които нямат много време за приготвяне. Замених лешниците с орехи, а смокините със сладко от череши. Много сполучлив десерт.
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2017 Правя я за всеки инцидентен РД
Експериментирам винаги със сладкото.
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Привет, посочените в рецептата пропорции са верни. Коректното количество прясно мляко е 250 мл.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
03.03.2016 Не трябва ли малко повече мляко? С 250 мл нямаше как да покрия бисквитите и сложих допълнително. Аз ли бъркам?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...