Панджиало

Дата: 08.02.2012
Източник: Бон Апети
Панджиало
 
Необходими продукти:
200 г брашно
250 г захар
2 яйца
150 г черен шоколад
250 г орехи
150 г лешници
150 г бадеми
25 г кедрови ядки
75 г стафиди
100 г захаросани плодове
250 г мед
25 г какао
индийско орехче на вкус
канела на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Панджиало
Всички ядки, заедно със стафидите и захаросаните плодове се нарязват.


2
Панджиало 2
Шоколадът се разтопява на водна баня.


3
Панджиало 3
Всички продукти се смесват в купа.


4
Панджиало 4
Разбърква се хубаво до хомогенизиране на сместа.


5
Панджиало 5
Оформят с малки топки и се слагат в тава за пече. Ако тя не е с незалепващо покритие, трябва да се сложи хартия за печене.


6
Панджиало 6
Пекат се в предварително загрята на 180 градуса фурна за 20-25 минути.


 




Съвет: По желание се разрязват на две е се слепват с шоколадово маскарпоне.


Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

16.03.2014
Рецептата е много \"богата\" и резултатът е страхотен !!! \"Бон апети\", само да ви питам, не е ли много дълго печенето, станаха леко твърди или аз съм сбъркала някъде?
2.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2014
1.
Изпрати
лично съобщение

13.07.2014
Може ли да пропусна стафидите и захаросаните плодове, че нещо хич не ги обичам. Ако да, трябва ли да увелича ядките или някой от другите продукти и с колко? Благодаря!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта