Шоколадово „Маскарпоне”

Съблазън от бял шоколад, крем сирене и ирландски ликьор
Източник: Бон Апети
Дата: 30.08.2019
Шоколадово „Маскарпоне”
 
Необходими продукти:
400 г сирене „Маскарпоне”
200 г крем сирене
250 мл подсладено кондензирано мляко
50 г бял шоколад
40 мл ирландски крем ликьор
1 шушулка ванилия



Начин на приготвяне:
1
Шоколадово „Маскарпоне”

Сиренето „Маскарпоне” се разбива заедно с крем сиренето, ликьора, семенцата от ванилията и кондензираното мляко.


2
Шоколадово „Маскарпоне” 2

Шоколадът се разтопява на водна баня и при непрекъснато бъркане, на тънка струйка, се налива към крема.


3
Шоколадово „Маскарпоне” 3

По желание кремът може да се поднесе поръсен с настърган бял шоколад.


Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

04.11.2021
Истинска наслада, но и аз го направих с черен шоколад, не обичам бял.
4.
Изпрати
лично съобщение

09.07.2020
Вкусно и с черен шоколад
3.
Изпрати
лично съобщение

14.11.2019
Здравейте! Да, подходящо е и за торти! Приятно готвене от нас :)
2.
Изпрати
лично съобщение

12.11.2019
ще държи ли стабилно като пълнеж за торта?
1.
Изпрати
лично съобщение

06.08.2013
Подходящо за пълнеж на торта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: