Шоколадов пудинг с лешници
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2013 Крема за тортата го направих с течна сметана около 0,700 мл и около 2 ч.ч захар с 2-3 капки ромова есенция. Получи се една невероятна торта.
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...