Какаови снежни топки
Лора и Стоян
1/2 пакет фини точени кори 400 г тиква цигулка 150 г кристална захар 120 г печени орехи 20 г галета 10 г бурбонска ванилова захар 60 мл олио 1/2 ч. л. канела 1/4 ч. л. индийско орехче |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2019 Аз добавих и малко сушени плодове-череши,стафиди и др. по избор, предварително накиснати в ликьор- вкусът се обогатява и става още по-интересна баница!
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...