Плетена питка
Нашите кулинари
        
        






| 1. | Изпрати лично съобщение | 13.12.2020 Не се получава баницата. Заливката се изпича много по-бързо от корите и остава сурова от вътре, а ако искам да я доизпека отвътре, тогава отгоре загаря.
Следвам точно рецептата и два пъти я пробвах:
-първия път, на режим горен и долен нагревател (200градуса)
-втория път, на режим вентилатор + нагревател (200 градуса)
Правил съм много нормални баници преди това, но там винаги сместа се слага вътре между слоевете. Просто това количество смес, което сте дали в рецептата е твърде много, за да стои отгоре. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...