Бърза парена туршия

Дата: 15.05.2010
Източник: Бон Апети
Бърза парена туршия
 
Необходими продукти:
800 г камби
4 скилидки чесън
4 стръка целина
1 с. л. черен пипер на зърна
2 с. л. захар
100 мл оцет
200 мл олио
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Камбите се пекат 25 минути във фурна, загрята на 190 градуса. Нареждат се в буркан, без да се белят. Добавят се пиперът, скилидките чесън, нарязани наедро, дафиновият лист и стръковете целина.
2
Захарта, оцетът, олиото и солта се смесват, оставят се да заврят и с получената смес се заливат камбите.
3
Бурканът се затваря плътно и се оставя на хладно с капачката надолу. На всеки 2 часа се обръща в продължение на един ден. Туршията се консумира студена – за мезе или за гарнитура.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


140 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта