Мариновани крехки пилешки хапки

Източник: Reneta Buchevinova
ТИТЛА: Чирак
Дата: 18.05.2010
Мариновани крехки пилешки хапки
 
Необходими продукти:
500 г пилешко филе
2-3 ч. л. Маги "10 зеленчука"
галета на вкус
2-3 пакетчета сусам
300 мл бяло вино
1-2 щипки джинджифил
3-4 скилидки чесън
1 лимон
1-2 с. л. мед
3-4 с. л. соев сос
брашно за панирането



Начин на приготвяне:
1
Месото се маринова в тава, в която се изсипват бялото вино, изтисканият лимон, медът, чесън, соев сос, горчицата, джинджифилът и престоява една нощ, за да поеме марината.
2
В една чинийка с брашно се добавят зеленчуковата смес, сусамът и галета пилешките хапки се овалват в тях и се пържат.

Съвет:
Може да ги поднесете с всякакъв вид гарнитура.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ZaekBaek се регистрира в сайта.
Л. И. се регистрира в сайта.
Р.Попкочева се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: