Риба в маслинова коричка, поднесена с рататуи

Източник: Бон Апети
Дата: 19.05.2010
Риба в маслинова коричка, поднесена с рататуи
 
Необходими продукти:
1 кг филе от риба тон (риба меч, сьомга или хек)
сол и черен пипер на вкус
3 с. л. зехтин
2 стръка мащерка
100 г зелена чушка
100 г червена чушка
100 г лук
150 г тиквички
150 г патладжани
150 г маслинова паста
олио за намазване на тавичката


Начин на приготвяне:
1
Рибата се осолява и се намазва с маслиновата паста. Пече се в намазнена тавичка или в пергамент около 15 минути на 200 градуса.
2
Зеленчуците се режат на малки кубчета и се сотират. Овкусяват се със сол и пипер и се добавя скълцаната мащерка.
3
Рататуито се оформя с метален пръстен и се поднася с изпечената риба.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: