Бухнал омлет с пресен лук
Лора и Стоян
200 г кашкавал (от краве мляко) 100 г сирене „Грана падано” 100 г сирене „Пекорино” 4 яйца 4 филии хляб 2 скилидки чесън 1/4 връзка магданоз черен пипер и индийско орехче на вкус олио за пържене на маслена баня | за соса: 400 г домати на кубчета (от консерва) 1/2 глава лук 1 скилидка чесън 2 с. л. зехтин 1 ч. л. риган 1 щипка захар сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2016 Страхотно!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...