Белтъчна заливка за десерти „Меренг“

Дата: 15.02.2010
Източник: Бон Апети
Белтъчна заливка за десерти „Меренг“
 
Необходими продукти:
4 белтъка
225 г захар
 

Начин на приготвяне:
1
Белтъчна заливка за десерти „Меренг“От захарта и 250 мл вода се прави сироп. Белтъците се бият на сняг, като постепенно на тънка струйка се прибавя сиропът.


Съвет:
Със сместа най-често се покриват пайове и кейкове или от нея се правят формички по желание.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Вероника Постолова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Бон Апети коментира рецептата Ягодова торта
Marie Vangelova се регистрира в сайта.
Меди коментира рецептата Орехов сладкиш без печене
Toblerony се регистрира в сайта.
Милена Комитова коментира рецептата Ягодова торта
Милена Комитова се регистрира в сайта.
Ivellina се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта