Белтъчна заливка за десерти „Меренг“

Източник: Бон Апети
Дата: 15.02.2010
Белтъчна заливка за десерти „Меренг“
 
Необходими продукти:
4 белтъка
225 г захар



Начин на приготвяне:
1
Белтъчна заливка за десерти „Меренг“
От захарта и 250 мл вода се прави сироп. Белтъците се бият на сняг, като постепенно на тънка струйка се прибавя сиропът.


Съвет:
Със сместа най-често се покриват пайове и кейкове или от нея се правят формички по желание.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: