Шоколадови трюфели

Източник: Бон Апети
Дата: 11.02.2010
Шоколадови трюфели
 
Необходими продукти:
400 г шоколадов кувертюр
50 мл сметана
2 с. л. краве маслo
какао и кокосови стърготини за овалване


Начин на приготвяне:
1
Кувертюрът се разтапя на водна баня и към него се добавят сметаната и маслото, като се бърка до хомогенизиране.
2
Сместа се оставя в хладилник за 30 минути, след това с лъжица се правят топчета, които се овалват в какаото и кокосовите стърготини.


Съвет:
Към трюфелите може да се добави ликьор по желание.
 




Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: