Бишкотена торта с малини

Бърза, лесна и вкусна
Източник: Галя Илиева
ТИТЛА: Чирак
Дата: 10.11.2018
Бишкотена торта с малини
 
Необходими продукти:
2 големи пакета бишкоти
800 г цедено кисело мляко
400-500 г малини
захар на вкус


Начин на приготвяне:
1
Млякото и захарта се разбъркват.
2
Към тях се прибавят нарязаните на парченца малини.
3
Във форма с падащ борд се редят ред бишкоти, ред крем.
4
Декорира се по избор.


Съвет:
Желателно е, тортата да престои в хладилник поне 2 часа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Athanasios Tsalkatis се регистрира в сайта.
Nevena коментира рецептата Овчарски пай
Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: