Бисквитена торта с крем „Брюле“

Дата: 12.07.2015
Източник: Elena Arachieva
ТИТЛА: Чирак
Бисквитена торта с крем „Брюле“Бисквитена торта с крем „Брюле“
 
Необходими продукти:
3 пакета обикновени бисквити
200 мл прясно мляко
650 мл сладкарска сметана
6 жълтъка
75 г захар
2 ванилии
80-90 г черен шоколад (65%)
 

Начин на приготвяне:
1
Подгрейте сметаната, но без да завира и добавете ванилията.
2
Разбийте жълтъците със захарта до побеляване.
3
Смесете сметаната с жълтъците и сложете сместа да се готви на водна баня, като бъркате постоянно, до получаването на крем.
4
Отделете 1/3 от готовия крем и добавете вътре натрошения шоколад.
5
Топвате бисквитите в млякото, нареждате ги и ги заливате със светъл крем. Следва втори ред с бисквити в мляко, които заливате с шоколадовия крем. Редите трети ред бисквити в мляко и завършвате със светъл крем.
Украсата е по ваш избор. Аз само поръсих с какао.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта