Бърз крем с праскови
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2016 На мен цветът ми се получи, харесва ми много и бих го направил отново
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2015 Малко е бледичък, но е вкусен!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2015 Да добавя още, че и при мен не се получи жълт цвят, защото сорта на пъпеша беше бяло-зеленикав (макар и сочен и сладък). Но това не беше кахърът ми. Вкусът на пъпеш не се усещаше в сутляша (а бях сложила 500 г изчистен). Следващият път ще сложа двойно повече пъпеш + евентуално парченца сух пъпеш (за подсилване на аромата).
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2015 Наситеният жълт цвят зависи най-вече от сорта на пъпеша . Колкото по-жълто е \"месото\" на суровия пъпеш, толкова по-жълт е и крема. Другият трик - тай-вече използван при рекламните снимки от редица кулинарни сайтове е използването на куркума или сладкарска боя - за получаване на по-ефектен цвят на сладкиша.
Важните са вкусът и фантазията при декорацията :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2015 Нещо не стана толкова жълто :(
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...